diumenge, 18 de març de 2012

SkyDrive o com disposar de 25 GB al "núvol"


Disposar d'un lloc al "núvol" on poder magatzemar tot allò que volguem és un servei molt interessant (també anomenat disc online) que ja vaig comentar a l'article sobre el Dropbox. La dimensió d'aquest espai de magatzematge gratuït, en el cas de Dropbox, és de 2 GB, ampliable fins a 8 GB si persones a les quals hagis convidat s'instal·len Dropbox al seu ordinador. Si aneu justets d'espai, Windows Live SkyDrive, de Microsoft, ofereix 25 GB !! gratuïtament, des de l'inici del registre.

A diferència de Dropbox, que instal·la una carpeta a l'ordinador, SkyDrive és un servei al qual únicament s'hi accedeix a través del navegador (Firefox, Chrome, Internet Explorer, ...). Per pujar els arxius, un cop dins del compte que hagueu obert només cal arrossegar els fitxers (documents, fotos, ...) a la finestra del navegador i ja començaran a pujar. Després es poden compartir aquests documents o les carpetes que els contenen mitjançant un enllaç, com faríem amb els Àlbums web de fotos.

Per obrir un compte de SkyDrive cal que tingueu una Windos Live ID (compte de Windows Live) que el podeu crear amb qualsevol adreça de correu, per exemple la que tingueu de Gmail. Podeu veure de què va tot plegat fent clic aquí (en espanyol).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada